Hvilken powerbank skal jeg købe?

Der er ingen tvivl om, at det er en god idé at købe en powerbank. Har du en powerbank, løber du nemlig aldrig tør for strøm, hvilket er et stort plus. Du kan altså oplade din mobil eller dine andre enheder på farten uanset, hvor du er henne, og hvad klokken er. 

Du er ikke afhængig af en stikkontakt, hvorfor du ikke skal bekymret om dette. Skal du ud og rejse, har du en lang dag på farten, eller skal du på en festival, kan det være en fordel med en powerbank. Men hvilken powerbank skal du vælge?

Det skal du overveje ved køb af en powerbank

Først og fremmest er det vigtigt, at du tænker over, hvad du skal bruge din powerbank til. Skal det være til hverdag, på rejser eller noget helt andet? Du bør også finde ud af, om du har brug for, at den skal kunne lade flere enheder eller ej. Du skal altså få styr på, hvad dit behov er og ud fra dette vælge den helt rigtige powerbank for dig.

Er du usikker på, hvor kraftig din powerbank skal være? Det kan være, at du ikke er helt sikker på, om du skal vælge en powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh eller 20.000 mAh. En powerbank med en kapacitet på 10.000 mAh kan holde enheder forsynet med strøm hele dagen. Den giver cirka to fulde opladninger af en iPhone. Det kan oplade enheder såsom smartwatches og hovedtelefoner flere gange.

Når det kommer til en powerbank med en kapacitet på 20.000 mAh, så kan den også holde dine enheder strømforsynet hele dagen. Den giver cirka fire opladninger af en iPhone, mens den kan oplade smartwatches og hovedtelefoner mange flere gange.