Falsk hjemmeside

Undgå fuphjemmesider | Økonomisk svindel på nettet – Politi

Undgå fuphjemmesider | Økonomisk svindel på nettet | Politi

En fuphjemmeside er en falsk webshop eller investeringsside, hvor du i troen om, at du køber en fysisk vare eller investerer din opsparing bliver franarret …

Hvis du kommer ind på en fuphjemmeside, kan du risikere at miste dine penge og/eller få franarret dine personlige oplysninger.

Vær opmærksom på falske netbutikker – Sikkerdigital.dk

Vær opmærksom på falske netbutikker

Denne hjemmeside fuppede sidste år mange forbrugere til at betale for en … Falsk webshop, der til forveksling ligner skoforretningen Eccos webshop.

Fupbutikker på nettet kan ved første øjekast ligne rigtige internetbutikker, når de forsøger at franarre dig penge eller oplysninger. Men sætter du tempoet ned og følger 5 simple råd, kan du undgå at falde i fupbutikkernes fælder.

Pas på falske hjemmesider – NemID

Der findes desværre ingen nemme metoder til at se, om en hjemmeside er ægte eller falsk. It-kriminelle kan efterligne og forfalske en hjemmeside, så det er …

Sådan spotter du falske webshops: 5 tips! – Chili Security

Her er 5 tips til, hvordan du spotter og undgår falske. … Derfor kan det være svært at spotte en falsk hjemmeside, da de til forveksling kan ligne …

Phishing – betyder falsk hjemmeside – Avirus.dk

Phishing – betyder falsk hjemmeside

2. jan. 2023 — Phishing – lokke dig til en falsk hjemmeside. Som du kan se på billedet her, ser den internet adresse rigtig ud, men hvis du holder musen …

Phishing betyder normalt at det er en mail, med falste oplysninger, de prøver at få dig til at trykke på link, og derefter overtage din mail, net konti, bank konto mm. Få gratis hjælp til at spotte Phishing her.

sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig

Er hjemmesiden sikker? – sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig – ONLINE TRYGHED

11. jun. 2020 — Vi har skrevet dette indlæg, som omhandler Er hjemmesiden sikker? – sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig .

Vi har skrevet dette indlæg, som omhandler Er hjemmesiden sikker? – sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig . Vi håber du vil læse med. I øvrigt har vi mange flere indlæg på vores blog, hvis en enkelt artikel ikke er nok for din indre læsehest.

4 tips til at undgå snyd på nettet | Spot en fupbutik – E-mærket

4 tips til at undgå snyd på nettet | Spot en fupbutik | e-mærket

Følg vores 4 gode råd og undgå at blive snydt, når du handler online. Vores vejledning hjælper dig med at spotte de falske webshops, INDEN du bliver snydt i …

Følg vores 4 gode råd og undgå at blive snydt, når du handler online. Vores vejledning hjælper dig med at spotte de falske webshops, INDEN du bliver snydt i en handel.

Tjek hjemmesidesikkerhed og -troværdighed – NordVPN

Tjek hjemmesidesikkerhed og -troværdighed | NordVPN

6. jun. 2021 — En falsk hjemmeside er et websted, der udgiver sig for at være noget, som det ikke er. Hele bevæggrunden for at skabe en falsk hjemmeside er …

Tjek om en hjemmeside er sikker, så du undgår besøg på ondsindede eller falske hjemmesider. Læs med og lær, hvordan du gør.

Mindst 10.000 netbutikker kan være fup – sådan spotter du de …

Mindst 10.000 netbutikker kan være fup – sådan spotter du de falske sider – TV 2

23. nov. 2018 — Der er falske hjemmesider, der er lavet udelukkende for at … Uforståeligt sprog fra en falsk hjemmeside, der lige nu florerer på nettet.

Går det, som det plejer, bliver mange snydt af it-kriminelle på black friday. I listen herunder kan du se, hvordan du garderer dig mod fup.

Online shopping: Det skal du gøre, hvis du er blevet snydt

Du har handlet i en falsk webbutik og betalt for varen uden at få den. Du har modtaget en vare, der ikke er som lovet. Butikken har lokket dig ind i et …

Er dit køb aldrig dukket op? Eller er varen i stykker eller helt anderledes end forventet? Få hjælp til, hvad du kan gøre, hvis du er blevet snydt på nettet.

Keywords: falsk hjemmeside